Poznati brodski pub kvizomani donirat će prihode u humanitarne svrhe

Poštovani,

obraćam Vam se u ime četvorice organizatora velikog božićnog pub kviza humanitarnog karaktera u nadi da ćete prepoznati našu iskrenu želju za pomoć sugrađanima koji su u potrebi u ovoj neizvjesnoj i teškoj godini. Organizatori (Dejan Repinac, Denis Marković, Ilija Vrbanić i Ivan Sudić) stoje iza sjajnih kviz projekata koji su pokrenuti u 2020. godini u našem gradu te su vodili kviz u Pigalu/Gatsbyju (Dejan i Ivan) i Edgeu/Alfi (Ilija, Denis) od kojih je aktualan i dalje ovaj u Alfi čineći ga jedinim kvizom u Sl. Brodu na kojem se okupljaju ljudi raznih profila željni znanja i dobre zabave.

Predbožićno doba želimo iskoristiti kako bismo svoj trud i rad donirali onima koji su u najtežoj situaciji te smo došli na ideju organizacije kviza od kojih bi svi prihodi (uključujući donacije, kotizacije, dnevnice i promet od prodaje pića) išli u humanitarne svrhe i to minimalno na 3 različite adrese (Udruga SPAS – Slavonski Brod, Kuća sretnih ciglica – Slavonski Brod te obiteljima u potrebi čija djeca pohađaju Osnovnu školu Milan Amruš).

Naš organizacijski plan slijedom neizvjesnih okolnosti vezanih uz pandemiju COVID-19 je razrađen u cijelosti i sastoji se od 3 opcije, a sve 3 bi se predviđeno održale u utorak 22.12. 2020., s početkom u 18h!

OPCIJA A – Veliki humanitarni event u sali Fabelo (ul. R. Lopašića 16, Sl. Brod) uz strogo poštivanje epidemioloških mjera te odobrenje županijskog stožera civilne zaštite

OPCIJA B – Istovremeno održavanje kviza u CB Alfa (Denis, Ilija) te u CB Fabelo (Ivan, Dejan) budući da kapacitet ugostiteljskog objekta uz poštivanje epidemioloških mjera se može popuniti bez prijave organizacije eventa stožeru

OPCIJA C – Online izdanje kviza preko streaming platforme ”Twitch” prilikom kojega bi broj ekipa bio neograničen, a tijekom samog kviza bio bi otvoren donacijski račun

Naš humanitarni kvizaški event predvidljivo bi se sastojao od 4 kruga (svaki od organizatora bi sastavio po jedan krug) te trajao nešto više od 3 sata prilikom kojih bismo željeli maksimizirati profit od prodaje pića i organizacije i prodaje tombole po simboličnoj cijeni za čije nagrade trebamo Vašu pomoć. Iza Ilije Vrbanića i njegove Sibinjske udruge mladih stoji veoma uspješna akcija prikupljanja sredstava za djevojčicu Nikoliju Blatančić ovoga kolovoza u vidu organizacije humanitarnog kviza općeg znanja te smo potaknuti tim primjerom i velikim interesom koji je za njega vladao odlučiti probati stvari odvesti na još višu razinu i poduprijeti naše sugrađane kojima je pomoć najpotrebnija.

S naše strane, jamčimo maksimalnu transparentnost prilikom objave donacija te eventualnu anonimnost ukoliko je želja s Vaše strane takva. Kao organizatori, odričemo se svih svojih dnevnica i prihoda te ih proslijeđujemo potrebitima te se nadamo velikom odazivu naših brodskih poslovnih subjekata kako bismo ovu godinu zaključili nečim hvale vrijednim za naše sugrađane! Svoj doprinos već su potvrdili: Fast food Kod Akija, CB Alfa, CB Fabelo, CB Arena, CB Enigma, CB City, Frizerski studio BB, Zlatarna i srebrnarnica Luka, Kožul d.o.o. i dr.

Stojimo na raspolaganju za više informacija,
Denis Marković (095 512 7368)
Ilija Vrbanić (099 430 6063)

Dejan Repinac (091 547 9601)
Ivan Sudić ( 091 906 1630)

10 comments

Skip to comment form

  • Maki on 24.11.2020 at 07:52

  Zahvaljujući ovim entuzijastima i Brod je u trendu. Apotez da prikupe sredstva za potrebite za svaku je pohvalu.

 1. Pitanje za kviz: koji je vodeći grad u RH po broju kružnih tokova?

 2. I ovo je pitanje za sbperiskopove kvizomene: Tko je još od Brođana bio pobjednik kviza Naslabija karika osim Petra Bašića i Veljka Lukića?

 3. Ajmo darodavci! Zavucite ruku u kese i dajte koji (bit)coin genijalcima.

 4. Znanje plus zabava. To je opcija.

 5. Volim ovaj grad kada ima tako iznimne ljude. Nije sve crno!
  Bravo ljudi!!!

 6. Svaka cast

 7. Od svih trebaju tražiti i primiti donacije i pomoć za svoju plemenitu nakanu, samo od grada Broda ne. Ima grad oficijelnih načina da pomogne potrebitima. Kad bi uzeli novac od onoga koji novac uzima drugima, zaprljali bi svoju ideju.

 8. Senso, pobjednik u Najslabijoj kariki bio je i Saša Lukić.

  • Nana on 25.11.2020 at 14:46

  Dobro je znati da postoje ovi mladići u našem gradu. Super!

Odgovori