Održavaju se Dani otvorenih vrata udruge “Loco-Moto”

Loco-Moto SBUred za udruge Vlade RH organizira u periodu od 5. do 7.lipnja 2014. godine Dane otvorenih vrata udruga.

Udruga osoba s invaliditetom Slavonski Brod “Loco-Moto” pridružuje se manifestaciji Dana otvorenih vrata i poziva građane da 5. lipnja 2014. godine posjete prostor u Naselju Andrije Hebranga 6/30 u vremenu od 15,00 do 18,00 sati. Tom prilikom građanima će se predstaviti članovi Klub mladih udruge “Loco-Moto”, uz mogućnost igranja šaha, elektronskog pikada i razgovora s članovima udruge.
6.lipnja 2014. (petak) pozivamo građane da nam se pridruže u 17, sati na gradskom Korzu , da posjete štand Udruge gdje mogu dobiti promotivne materijale i kupiti ukrasne predmete izrađene u Kreativnoj radionici.
Ispred štanda će biti označen teren za boćanje osoba s invaliditetom. Radi se o atraktivnoj sportskoj discipline u kojoj ravnopravno mogu sudjelovati osobe sa invaliditetom i bez invaliditeta. Pozivamo građane, pogotovo djecu i mlade da nam se pridruže u igranju boća na našem Korzu. Igra se obavlja isključivo sjedeći u invalidskim kolicima što je istovremeno i prilika da se građani upoznaju i s prostornim preprekama s kojima se susreću osobe koje se kreću uz pomoć kolica.

Molimo medije da oglašavanjem i izvještavanjem ovog događaja doprinesu većoj posjećenosti i upoznavanju građana s mogućnostima osoba s invaliditeotm.

Kontakt:
Gordana Mišković, predsjednica
098/914-91-74

Izvor: Loco-Moto

Odgovori