Lociran je, snimljen i transferiran na web stranicu koju i sam prati- najmlađi fan SBPeriskopa

Najmlađi fan SBPeriskopa

Lociran je, snimljen i transferiran na web stranicu koju i sam prati- najmlađi fan SBPeriskopa- Ena Matanović. Ova gromada od curice nakupila je u svom šestomjesečnom životu 4,5 kilograma. Samo četiri i pol kile, pitate se? Pa kad je  rođena s 2060 grama. Polako, stići će ona po kilaži vršnjake. U svemu ostalom im je ravna.

Najmlađu ovisnicu o internetu otkrio nam je njen budući kum Zoran Popović. U stanu njegove obitelji Ena je zvijezda. Naravno da paze koliko će biti priljubljena uz monitor, ali dopustili su joj nekoliko minuta da gušta „jestivu“ kolumnu naše suradnice Jozefine Birindžić kako bi pokazali njenu ranu privrženost blještavilu.

–  U našoj kući, bez obzira na krizu, za internet mora biti, šali se Zoran. – Čuvajući naše kumče ostali smo ugodno iznenađeni što ste dobili vjerovatno jednog od najmlađih i najlakših posjetitelja SBPeriskopa. Uvijek sam zamišljao male bebe kako pužu, kako se kupaju uz razne šampone, poslije pudraju pudere za bebe, ili kako guštaju dječiju hranu. Međutim, internet je postao njena slikovnica. Iako je monitor možda i veći od pikole Ene, svaka promjena stranice mora proći uz njeno energično odobrenje.

A mi u SBPeriskopu računamo da će se Ena o svemu i sama izjasniti na ovim stranicama, pa i ovoj maloj zlouporabi njene male nježnosti, kada navrši punoljetnost. Tada će i SBPeriskop biti veliki, kako djeca kažu, kao kuća. I drugo, Zoranova šala je vrlo ozbiljna stvar.

Najmlađi fan SBPeriskopa 2

 

6 comments

Skip to comment form

  1. Neka ne otvara Brajkovića, Lukića i Occupya! Pišući o “našoj” stvarnosti, oni plešu na rubu političke pornografije. Zaštitite djecu!

  2. Ena je suprotnost našoj situaciji. Donosi sreću i radost. Samo zašto se u naslovu našle riječi jednog političara?

    1. Eto, kad se sudare novinarska sloboda i izvor.

  3. Simpa, simpa…
    A naslov je duhovito prilagođen pronalaženju portalovog najmlađeg fana, i može biti dvojben samo onima neduhovitima, koji sve shvaćaju doslovno.

    1. Kruno, dooooobar!

  4. Nova generacija 🙂

Odgovori