Kandidati laburista za EU parlament osvojili Brođane neposrednošću i poznavanjem lokalnih prilika (FOTO GALERIJA)


Kandidati na listi laburista za EU parlament – Sanda Kolaković iz Sisačko-moslavačke županije i Antun Kapraljević, legendarni saborski zastupnik, medijski eksponiran kao „neznalica“ koji je Sanadera, u jeku afere sa skupim satovima, javno u Saboru upitao koliko je sati – posjetili su u utorak Slavonski Brod.
Predstavili su se Brođanima na korzu i gradskoj tržnici (ispred prostorija stranke) i razgovarali o sadašnjim političkim temama. Domaćini su im bili Vlatko Grga Greiner, predsjednik podružnice Brodsko-posavske županije, Branko Horvatović, predsjednik slavonskobrodskog ogranka i drugi članovi stranke iz Nove Gradiše i Slavonskog Broda.
Kako je proteklo druženje s građanima Broda koje su laburistički kandidati osvojili neposrednošću i poznavanjem europskih, hrvatskih i brodskih prilika, može se vidjeti iz galerije fotografija.

 

 

4 comments

Skip to comment form

 1. Naprijed laburisti! Vi ste najdosljednija stranka u Hrvatskoj ikad!

  A najbolja fotka je 12/12. Ima značaja i značenja.

  1. Lara, nismo navikli čuti od tebe ovakve neumjerene izjave. Ikad, veliš, ma idi!

   Ipak, u pravu si donekle kad govoriš o njihovoj dosljednosti. Ta bratija, kao i uvijek, dosljedno, nije u stanju ni lajkati članak, a da bi bacili kakav komentar o tome što je na korzu laprdao Kapraljević, nema šanse.

 2. Kako sad stvari stoje, koliko god Laburisti bili simpatični, morat ću glasat za njih, ne toliko što su me oduševili, već što te ostali na to jednostavno tjeraju.

 3. “Kandidati laburista za EU parlament osvojili Brođane neposrednošću i poznavanjem lokalnih prilika”
  Puno mi je važnije poznavanje i rješavanje lokalnih NEprilika nego prilika, pun mi je kufer ovih “majstora” koji dobro poznaju i dobro koriste svaku priliku. Zato za EU parlament ovaj puta dajem priliku Laburistima.

Odgovori