«

»

stu. 14 2017

Dajana Mikloš predstavlja: “Sens”

Svuda oko mene je “Sens”

S kolegicom Seidom Ćesan nalazim se u slavonskobrodskom  „Sensu“, na kavi kod simpatične konobarice Monike Vuković koja nam o baru ima samo riječi hvale i toplo ga preporučuje posjetiteljima našeg grada. Složila bih se da je svakako jedan od najupadnijih kafića na Korzu ali sam osobno u njemu bila samo dva put, na partiju nakon vlastite revije za Božić i sada na kavi s Monikom. Što nam Monika imaš reći o baru?

Realno svi ljubitelji dobre glazbe, plesa i dobrog provoda, znaju gdje je „Sens“, osim dobro urađenog interijera tu je i raznovrstan program koji nudimo, te gosti koji nam dolaze u goste.

U ponudi pored standardnih pića, nudimo razne votke kao što su : Grey, Goose, Belvederi, Fashion votka i mnoge druge…

Za kraj bih rekla da oni koji još nisu posjetili „Sens“ da nas posjete već ovaj vikend gdje ih očekuje nezaboravan vikend.

Poslušajte Moniku

 

 

5 comments

Skip to comment form

 1. Jagma

  Konobarica svoj kafić hvali kao Cigo konja.

 2. Lara

  Dio o familiji Ivice Račana trebao bi poslužiti za preispitivanje utvrđenih činjenica. tako nekako je i Lukić napisao u prikazu Tri tenora.

  1. Lara

   Greška, ovo ne ide ispod dajane.

 3. sex pistol

  Mogu li i ja napisati kako sam bio u hotelu Art ili Savusu i kako su me psluživali konobari Marko i Pero? Ne znam što bih rekao za ovaj tekstuljak?!

 4. klopec

  Vodka je bezukusna kad silazi, ali je nezaboravna kad se penje 🙂 🙂

  One jeftine voćne vodke su koma, ne očekuješ od vodke aromu po jagodi i šumskom voću, kao ni bombonastu operetu kad želiš dramu.

  https://www.youtube.com/watch?v=DKngOwe_6yw

Odgovori