“Nisam se petljao u zapošljavanje”

Gradonačelnik i Udruga Pravaš

…reče naš gradonačelnik Mirko Duspara tijekom jedne od prošlih emisija Aktualnog sata na Radio Brodu.

Samo nekoliko dana poslije, u svom fotografiranju za izborni plakat, javno je pobio samog sebe. Nije prvi put, ali sad već postaje žalosno.

Na velikoj slici s koje nam se smiješi gospodin Duspara, kako kaže s građanima Slavonskog Broda (iako su to, zapravo, članovi Udruge Pravaš, ali i oni su građani Slavonskog Broda) ima jedna osoba koja, direktno, pobija njegovu tvrdnju o nepetljanju u zapošljavanje u gradska trgovačka društva i gradsku upravu.

Naime, mlada gospodična koja se široko smiješi iza Dusparinog desnog ramena je, ni manje ni više, njegova nova tajnica. Koja je, sasvim slučajno naravno, članica Udruge Pravaš. Sigurno je, sasvim uredno, prema svojim kompetencijama, od mnogih prijavljenih kandidata, baš ona izabrana za to radno mjesto.

Pretpostavljam da će se sada gradonačelnik, u jednoj od idućih emisija Aktualnog sata, požaliti građanima kako je zloća u ovom gradu toliko uperena protiv njega da ima žena koje pregledaju njegove javne fotografije i pronalaze na njima njegove zaposlenike. Sram ih bilo!

Uzalud vam, gradonačelniče, skupi PR agent kojeg plaćate našim novcima (dok za isplate za novorođenčad novca nema).

 

57 comments

1 ping

Skip to comment form

 1. hoću i ja takvu tajnicu :http://dalje.com/tv/index.php?id=4809ja5bad363fc47f4

 2. Kandidiraj se za gradonačelnika 🙂

 3. vezano za aktualni sat i odgovor na pitanje o spomeničkoj renti, gdje je rečeno da Brođani plaćaju najniiži iznos spomeničke rente, dodajem;
  – temeljem činjenica, sada;
  spomeničku rentu u iznosu od 4,00 kn/m2 plaćaju obrtnici i poduzetnici u Slavonskom Brodu na području određenom kao nepokretno kulturno dobro ili kao područje kulturno povijsne cjeline.
  – temeljem zakonskih odredbi, stoji;
  “Direktna spomenička renta plaća se mjesečno između jedne i sedam kuna po četvornom metru korisne površine poslovnog prostora koji se nalazi u nepokretnom kulturnom dobru ili na području kulturno-povijesne cjeline, ovisno o odluci pojedinog grada ili općine”

 4. Realno što želimo..možda bi trebali postaviti stvari da je realno da u drugi krug idu Duspara i Jelić..pa sada možemo se pitati kakav je ovo grad..ja sam se odavno pomirio sa mentalitetom koji je ograničen i poznaje samo “svoje”..U subotu je proslava sv Marka na Plehanu..trebate vidjeti kako se dolazi “štovati” sv Marko uoči izbora..i Nikica je trčao onomad (i neće više nikada vjerujem)..jer mu Marko nije uslišio vapaje..kao što ni naše neće uslišiti da dobijemo gradonačelnika koji će se boriti za ovaj grad a ne praviti derventski vašar i lupati novce u vatromete praviti spektakle i osobnu prčiju..nuditi kruha i igara i čini se da je ta jednostavna formula toliko uspješna..a Jelić,sama pomisao tko stoji iza njegove kandidature,čiji je član i koje ga stranke podupiru..daje mi limitiran osjećaj da je on “mali od kužine”..i namjerno odem na svaku svečanu sjednicu Gradskog vijeća u povodu Dana grada da vidim naše relevantne političare..znate kakav je to osjećaj kada se animozitet i gađenje okreće u vašoj utrobi..odem samo da ih pogledam u oči..možda nema značaj..ali znam da mirno spavam..a delicije koje se nađu za stolom plaćate vi..

 5. Nemoj tako. Jelić je među prvih sto menadžera u RH .I zaboravio si koliko građani imaju koristi od njegovih projekata. On je favorit po uspješnosti.

  Upotrebljavaš sintagmu “ovaj grad”. Čiji grad? Tvoj? Moj? Onih s periferije? Starih Brođana? Ovaj grad su barem 100 gradova.

  Ja mislim da najviše šanse ima lista Zavjeta za Hrvatsku. Prošlost je “naša” budućnost.

 6. @Popac,hajd nemoj kakati..pišemo li na Indexu ili Netu..uhvatio si se “sintagme” kao pijan plota..zašto “ovaj grad” ne bi bio metaforički izraz??
  Ma neka bude Jelić..pa ćeš vidjeti uspješnost “ovoga grada”..Ćosića,Galovića i ine..siguran sam da poznaješ koji stoje iza njegove “uspješnosti”

 7. Ko je kriv Lujiću što nema svog Galovića. Ako Jelić prođe kao gradonačelnik bit će love za sbtv.

 8. Iskreno, mene izbor užasava.

  Jelića ne znam, znam samo ono što sam čula (doduše, ne u wc-u pa nisam sigurna je li relevantno), a to je da mu je, sve što ima, napravio tata. Ako je to istina, čak i kada ne bi bio hadezeovac, ne bih glasala za njega.
  A i da je savršen, mislim da bi mi ruka otpala iste sekunde kada bih zaokružila HDZ.

  Blažinkov, kandidat HDSSBa, nije loš. Obiteljski čovjek, dobar liječnik (što se ne može reći za puno njih u brodskoj bolnici). Njegov (do sada) najveći gaf je kandidatkinja za dogradonačelnicu. Iako, bilo bi potpuno nerealno da su ovi izbori prošli bez nje.

  Lujić? Kao i Jelić, samo figura. Svi znamo tko bi nam vodio grad.

  Slava Jurišić? Moram priznati da sam se jučer nasmijala kada sam vidjela članak o njenoj kandidaturi. Posebno rečenicu u kojoj piše kako njena stranka, s njom na čelu, na izbore izlazi neopterećena prošlošću.

  Bašić? Nema ni teoretske šanse da bih glasala za čovjeka koji je toliko opterećen sobom da svoje inicijale mora imati i na registracijskoj pločici.

  Ilijana? Bila bih sretna da je Tomislav Ćosić, kandidat HSPa za dogradonačelnika, kandidat za gradonačelnika jer bih onda znala za koga ću glasati. Ovako i dalje ne znam.
  Mislim da je vrijeme da imamo gradonačelnicu, ali nisam sigurna da je kandidatkinja prava.

  Bitunjac? Loš, loš liječnik. Jako loš liječnik. Kakav onda čovjek može biti?

  Izaberi jedan broj….

   • ziss on 26.04.2013 at 01:10

   Otta, znao sam da je Duspara ipak tvoj tajni favorit, prvi put ga nisi spomenula u nekom od tvojih komentara. A tajnice,što se tiće, mislim da je Milanovićeva tajnica članica hdz-a, pa neće valjda biti iz sdp-a. Logično, je li?

  1. Otta, meni moj tata ništa nije napravio osim što mi je ponekad pomogao u životu (kao svaki normalan roditelj). Od završetka fakulteta (pa i prije) radim i pošteno zarađujem svoju plaću, otplaćujem kredit i hranim obitelj. Do sada sam cijenio tvoja razmišljanja i pisanja iako nemamo iste poglede ali nakon ove tvoje izjave si me razočarala.

   1. Zašto sam te razočarala (pretpostavljam, ako se ti meni obraćaš sa ti, mogu i ja tebi?)?
    Citirat ću se: “Jelića ne znam, znam samo ono što sam čula (doduše, ne u wc-u pa nisam sigurna je li relevantno), a to je da mu je, sve što ima, napravio tata. Ako je to istina, čak i kada ne bi bio hadezeovac, ne bih glasala za njega.
    A i da je savršen, mislim da bi mi ruka otpala iste sekunde kada bih zaokružila HDZ.”

    Dakle, napisala sam, AKO je to istina. Nisam napisala da je to istina niti da mislim da je istina. Trudim se ne vjerovati pričama, iako me to ponekad košta.

    Što te točno razočaralo? To što ne bih glasala NI ZA JEDNU osobu koja sve što ima može zahvaliti tati ili to što NIKOGA iz HDZa ne bih zaokružila niti da mi naprave lobotomiju?

    Ponavljam, ja nisam rekla da ti sve što imaš možeš zahvaliti tati. Molim da se moji postovi koji su javni i transparentni, ne iskrivljavaju. Svaka osoba može pročitati što sam napisala.

    1. Zbog HDZ-a me nisi razočarala jer cijenim tvoje mišljenje i svatko ima pravo na svoje…nego zbog pisanja informacija u stilu “rekla-kazala”. Znam da si napisala AKO, ali si ipak napisala, iako me ne poznaš i ne poznaš moju obitelj i moju situaciju…

     1. Ovo nije prvi put da se ta informacija razvlači po portalima, pa ne vidim zašto bi se netko uhvatio baš mog posta u kojem sam decidirano naglasila da je to sve AKO.

      Ali, ako sam te uvrijedila (ili tvoju obitelj) s tim, ispričavam se. Nije mi bila namjera.

      1. I ja sam mislio da je jedna nova komentatorica osvježenje, čak i ako je anonimna.
       No, kad vidim da nije samo anonimna, već i anonimna pljuvačica, ohladih se…
       O ljudima koje nikad u životu nije susrela niti ima ikakvog pojma o njima, zaključuje na temelju špijuniranja vrste automobila u kojima se voze, i registracija koje imaju? Naravno, nema pojma ni kako je došlo do konkretnih pločica, niti koja je priča iza toga, niti zna da se pločice izaberu za stotinjak kuna i da nisu nikakvo preser…avanje…
       Još strašnije je što joj je opća kultura toliko manjkava da se uhvatila dva slova na pločicama, a nije shvatila da je poanta u tri brojke na tim istim pločicama
       I za kraj, njen komentar o gđici Lemaić pokazuje da se radi o jednoj čangrizavoj nedo…, jelte, djevojčici, koja ne zna što je sve u svom životu postigla Slavica. Bez da je (s visoka i anominmo) pljuvala po njoj nepoznatim osobama kako to radi otta

       1. Nevjerovatno je kako čovjek lako otkrije svu svoju kulturu i obrazovanost. A godinama se diči nekakvim visokim obrazovanjem i kulturom.

        Špijuniranje…moj Bože!

        Btw, gdje sam ja to popljuvala Slavicu?

        1. *nevjerojatno

 9. Lujić bi mogao imati novaca da je SDPu stalo do “ovoga grada”..međutim Igoru Dragovanu nije Brod bitan jer poznaje mentalitet grada..jako je dugo učio od Račana zato nije imao vremena za fakultete ali kao političar je uspio..e sada se Lujić mora dokazati bez logostike..pa kakav je to kandidat za gradonačelnika koji sam u Narodnim novinama kupuje obrasce za kandidaturu i još zbunjeno nema pojma koji su mu potrebni..Što si mi njega ubacio u ovu priču..? Oni će imati nešto u Gradskom vijeću..ali bojim se Ćosićevih krvopija..koji su malo u HDZu pa u HB pa onda opet u HDZu..i evo vam Jelić i Marušić oni su dobri i neiskvareni..to je naša realnost..muda pod bubrege…

  • on 25.04.2013 at 22:55

  Brodman, kad to ovako izneseš, sledi mi se krv u žilama (od Jelića i Marušića). Mislim da je Marušić siguran, a to nam je već previše. Zato, ako nećete apsolutnu vlast HDZ-a, onda sveti Mirko, živio Mirko, jer drugog ozbiljnog kandidata nema. Ako ne izađete vaš glas ide Mirku ili Draganu, a ako izađete, morate biti lobotomirani da glasate za Dragana. Dakle, izbor je?

  Doduše tu je i Lujić, ali u vrlo nezavidnoj situaciji. Sam po sebi i nije loš izbor, ali, kao što Brodman kaže, ako bude slušao Dragovana, onda Brodu ništa, a ako ga ne bude slušao, onda će Brod dobiti – ništa.

  Po meni, ipak bi u prvom krugu trebalo učiniti sve da se podigne Lujić, ako je ikako moguće.

 10. @Ziss, uhvatio si me.

  Ja neću glasati ni za Jelića ni za Lujića.

  Razmišljam između Ilijane i Blažinkova, a za župana ću glas dati Grubišiću. Centralizacije mi je dosta i da smo pametni, odavno bi se pobunili.
  Za vijeća glas dajem Laburistima.

   • ziss on 26.04.2013 at 10:10

   Mogu samo reći da gospodina Blažinkova ne poznam, pa kada bi mi izbor bio sužen na njih dvoje, dobio bi i moj glas isključivo zbog te činjenice, no koga god zaokružiš, biti ćeš u manjini i ti to vjerojatno vrlo dobro znaš. Ipak mislim da je kod izbora najvažnije osjećati se da ti glas nije propao, i još važnije da se u pobjedničku opciju (ukoliko je i tvoja) ne razočaraš. Ali vjerujem da ti ovo drugo nećeš doživjeti,barem ne još neko vrijeme. Uglavnom, što god odlučila, koga god zaokružila, sretno.

   1. I manjina nekada postane većina. Daj Bože da se to i sada dogodi.
    Uostalom, tako je i Duspara došao na vlast.

    Također želim sreću.
    Trebat će nam svima 🙂

 11. *laburistima, pobjeglo mi veliko slovo.

  • on 26.04.2013 at 12:58

  Napokon se poajavio jedan pravi kandidat. Zvonko Mihajlovski na listi Dragiše Bitunjca. Povijest je pokazala da su otpadnici iz HDZ-a ono najbolje đto Hrvatska ima. Braniti HDZ do zadnje kapi pljuvačke, a onda se nonšalantno, s lakoćom pretvoriti u HDZ disidenta, odlika je samo velikih hrvatskih muževa. Doduše, oni nisu nešto posebno inteligentni, ali su zato ludo hrabri. Njima je jako stalo do vlasti, moći i položaja, ali svojim disidenstvom pokazuju i da nije. Ali nemojte se zaletiti. Vrlo često oni predstavljaju samo varku za narod, dok su ustvari HDZ2 ili pričuvni HDZ. Nakon nekog vremena, znaju se vratiti majci matici te nakon kratkog perioda bljubanja i pljuvanja, opet zagrljeni zapjevati “Bože čuvaj Hrvatsku!”. Zvali ih HDZ light ili HDZ zero, oni su tu i imaju svoju funkciju.

 12. @Otta,rasplakala si nam Jelića i to nije lijepo..čovjek je pun emocija i jako je senzibilan još pogotovo sada pred izbore..a mogla si biti i 11 djelatnica u CTR gigantu..pa nemoš tako da je tatin sin..tata njega voli ali je on sam sve to stvorio,ma “Vunderkind” ovoga grada..Otta,Otta..

  1. Ma po frizurici se vidi kako je to jedan nježan i senzibilan dječačić, ljubi ga majka.

   1. Radije bi za gradonačelnika “senzibilnog dječačića” nego ortodoksnu seljačinu koju imamo.Pa makar bio i iz crvenih kmera.Pri tom ne mislim na ove”naše”.

    1. Istina, ali kada bi Jelić bio izabran, gradonačelnici bi nam bili Galović & Vidaković Company.

 13. A šta da ti kažem…
  Zla sam i pokvarena.

  Ali nije mi se problem ispričati ako, nenamjerno, uvrijedim nekoga.
  Ako je namjerno, ne ispričavam se.

  • on 27.04.2013 at 10:55

  ma ti sve znaš, ko mali tranzistor ….

  • Lara on 27.04.2013 at 11:29

  Budi netko i nešto, budi đentlmen!

 14. Sedu MILOJKA i MILOSAV u restoran.

  MILOJKA veli: A, bre MILOSAVU oću u wc,
  DI? – pituva MILOSAV
  Ma u DVE NULE “00”, poteralo me…
  Aaaaa – reče MILOSAV
  – … no ne znam di ja d’ idem tam de piše “M” ili tam de piše “Ž”
  – Al si glupa MILOJKA, pa ti d’ ideš tam di piše “M” jer ti si MADAM, a ja d’ idem tam de piše “Ž” jer ja sam ŽENTLEMEN

 15. E ovo su dva prava žentlemena.

 16. “Nisam se petljao u zapošljavanje”…

  Može li se petljati u zaprašivanje??

 17. Već se upetljao. Komarci su mu glasači.

 18. A zato ih se ne ubija…

 19. Ova slika gore građana iz udruge pravaš sa glavonjom je odsječena. Originalna sadržava s lijeve strane sliku ribara i pekara. Baš me zanima zašto je njih ankica odsjekla sa slike. Da li netko zna? Ja mislim da je zato što bi oni mogli biti novi dogradonačelnici pa se ne uklapaju u ‘mi građani’. lli im glave ne stanu na sliku. Ili bi to skinulo još 100 glasova voždu (a i ovako će faliti svaki glas). Da su izbori 19.06. glavonja bi ostao na 1000 glasova u brodu. Što taj zna izgubiti sve zbog maserke ankice, to ne zna nitko. Mogao bi za koji mejsec dana hodati po oko željinog stadiona i prodavati kokice kako je krenuo.

  • on 28.04.2013 at 21:06

  Znači bit ćete kolege.

 20. Duspara,hvala ti za ovo zaprašivanje komaraca..da li se to uopće i može nazvati uništavanjem ovih insekata..teško..način na koji se radilo tretiranje komaraca je sprdačina……i u zdrav mozak!
  Da li netko zna što Opačak radi na Glogovici kod groblja..?? Koliko ja znam podiže postojeće kockice,slaže na paletu i onda ih opet vraća nazad..nisam primjeto da su kockice bile loše postavljene..
  Da li je Duspara odlučio izgubiti izbore?..imam osjećaj kao da je..

 21. Jučer smo prolazili Mikrićem kraj Glogovice i komentirali to dizanje kockica. Na dijelu od mosta do Poloja kockice su strašne, ne možeš normalno voziti bicikl i to se ne popravlja, a “popravljaju” kockice koje su uredne.
  To nema veze sa zdravom pameću.

  • on 02.05.2013 at 14:13

  Hej, a ja mislio da popravljaju baš taj dio prema Poloju. Tamo kad ti kotač upadne u procijep možeš slomiti vrat. A ove o kojima ti pričaš su bile u redu. Joj, kako su jadni i prozirni i kako smo mi nemoćni.

 22. Glas za MD je glas za ribara i pekara
  glas za MD je glas za ankicu majetić
  glas za MD je glas za braću blatančić
  glas za MD je glas za novu generaciju kredita uz 1% kamate za njegovu obitelj i financijere
  glas za MD je glas za jerka
  glas za MD je glas za Mr 10%
  glas za MD je glas za novih 2000 nezaposlenih u gradu
  glas za MD je glas za ribare kao direktore uprava trgovačkih društava
  glas za MD je glas za pekare kao predsjednike nadzornih odbora trgovačkh društava
  glas za MD je glas za glazbenu školu prenamijeniti u kafić i pizzeriju
  glas za MD je glas mobing
  glas za MD je glas za maserku ankicu
  glas za MD je glas za sakrivanje istine

  • on 06.05.2013 at 12:24

  Reci mi Nazapad tko će ostvariti novih 2000 zaposlenih u gradu da mu znam dati glas.

 23. @svemirko nitko neće moći ostvariti 2000 radnih mjesta.Što je uništeno,uništeno je u zadnjih 8 godina i tu nema pomoći.Ali ako Duspara ostane još 4 godine,ode još 1000 radnih mjesta.Zapiši i pamti….

  • on 06.05.2013 at 12:48

  Ne zanimaju me ovi što bi nas odveli u minus. Ima li tko realan da može iznjedriti 50, 100, 200, 500? Koji je minimum? 0?

  Volio bi da mi to netko objasni! Loš gradonačelnik te može odvuči u minus, ali te dobar ne može izvuči u plus???

  Svakakvih se ovdje teorija može spoznati.

 24. Nije samo Duspara tamna strana..što je sa Županijom..još je i gore! Marušić samo blebeće a znamo tko ga je postavio na to mjesto i što je taj radio po Županiji..Nema nam pomoći!

  • on 06.05.2013 at 13:13

  Dečki, godinama sam se bavio poduzetništvom i rekao bih sljedeće: lokalni političari ti mogu jako puno pomoći ako si u kompi s njima, ali u normalnim okolnostima oni gotovo da nemaju nikakvog utjecaja na poslovanje većine poduzetnika. Vi im dajete više utjecaja nego što stvarno imaju.

  Po meni, oni mogu prouzročiti da neke stvari malo odu u minus, ali puno više mogu napraviti kako bi stvari krenule u plus. Pri tome mislim na neke uobičajene postupke bez teškog kriminala.

  Vi ste očito političari i kao ostali gledate samo na velike sustave gdje se vrti puno love i koji jako ovise o politici, no na male ili isključivo privatne nemate puno utjecaja.

 25. Kada bi se ograničio mandat na samo godinu dana..možda bi to imalo i nekakvog rezultata..ovdje je mentalitet takav da je ovo predug vremenski period onih koji dođu na vast i zatim se ponašaju su kao faraoni..od početka neovisnosti čekamo..nešto čekamo a ni sami više ne znamo što..

  1. @Brodman – i to bi bio problem jer bi tada glavonja pokušao sve zaraditi u 1 godini, ono što je inače rasporedio na 4 godine. Za početak treba sve koji imaju kriminalne dosjee, katapultirati iz lokalne politike. A danas nam gradsku politiku vode u pozadini bravar koji će završiti u ćuzi za koji dan za krađu para iz slavonije DI i njegova djevojka i djevojka njegovog sponzora glavonje – dotična kriminalka koja je krivotvorila odluke nadzornog odbora SDI. Promijenimo prvo to..

 26. iako jerko priča da će sve preuzeti na sebe da bi oslobodio ankicu jer mu ona zaposlila sina i sa glavonjom sređuje gradski novac za njegov portal. a onda će zajedno dijeliti lovu koju bi on trebao kao dobiti od slavonije di kada mu se kao vrati u vlasništvo. a zato se glavonja ne želi boriti za vraćanje zemljišta gradu od dvorane vijuš prema poloju. neka se bori za to zemljište kao za korčulu. ali onda je sve vlasništvo građana. a to mu ne paše.

 27. @Nazapad,”pokušao”..ali bi njih toliko zijevalo u GV da bi povjerenik za Grad došao odmah nakon izbora..dakle,bilo bi malo teže podmiriti sve..ili bi radili ili bi se svađali i raspali..brzo bi isplivalo u toj godini tko je zašto došao..iako u glavnom svi dolaze radi sebe..
  Gdje je nestao Zoran Ivanović..?

 28. Pa pisalo je na ovom portalu. Duspara povuko vodu nakon što je sa suradnicima obrisao rit.

 29. @Popac,nisam vidio..ali velemajstor je još uz njega..
  Zoki mi je bio ok dečko..malo kao munjen ali djelovao mi je dobroćudno..da li je on imao putra na glavi ili je samo bio samo mali od kužine?

 30. Kazu da je zoran, nakon sto je prodao glavonji sve informacije koje je skupio dok je sa ilijanom i damicevicem pripremao udar na kriminalce u upravi, i nakon sto je glavonja opet s njim obrisao usranu guzicu, pukao tolioo da je otisao u zutu zgradu i propjevao. Nakon toga mu je glavonja zaprijetio da ce mu smjestiti nesto jer je navodno i on radio malo izvan zakona, kao i svi procelnici. A tada je do kraja skrenuo i ceka kod kuce sa odvedu glavonju i njegovu maserku u plsvo-bijelom kombiju. Ne zeli da bude tamo pa da netko posumnja da je on kriv. Ali nije sam u toj odmazdi. I KTP je zajedno potvrdila njegovu izjavu u zutoj zgradi. Ali ona ima obraz debel kao debelu guzicu i moze i dalje s njima sjediti i za stolom cekati da ih odvedu a da ona gleda sve svojim kurvanjskim ocima i uziva u tome. A zoran nije jos sve rekao u politici i odnosu sa svojim voljenim sefom. Do 19.05. jos ce imati nesto za reci.

 31. Brodmane, Zoki je bio i ostao mali od kužine. Inventivaniji je u govoranciji od župana Marušića. Marušića zovu Koko, po papagaju zloglasnog gusara Kidda. Trebao je Zoki iskoristiti svoju poziciju glavnog šarana u ribogojilištu gradske uprave. Mladih riba koliko hoćeš, a on navalio samo na krmu.

 32. Kada su se pojavili Zoki i Iljijana..zvali smo ih “braco i seka”..Mislim da je Zoran imao priliku,vjerujem životnu..osjećam (ne znam)..ali mislim da je jedan od onih rijetkih poštenjačina u toj lokalnoj političkoj žabokrečini..i da je imao snage i samopouzdanja,tko zna..šteta..
  I što sada imamo..? Ništa!
  Opet baru punu krokodila…

 1. […] A onda, u noći, dojaha naš brodski akademik, Petar Bašić glavom i bradom i ostavi svoj trag. […]

Odgovori