Neki brodski političari nas rastužuju, a neki brodski novinari nasmijavaju

Mediji koji se nenamjerno šale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pogledajte naslov! Ne ĐĐ Alatnica, nego ĐĐ Atlantica. Kako u naslovu, tako i u tekstu, pa sumnje nema da novinar pojma nema. Kako mi reče prijatelj, iskusni profesionalac koji zna znanje, sve je to posljedica “portalske ekspanzije” u Slavonskom Brodu. A što drugo nego nasmijati se! Ime portala? Pa, ukucajte naslov, a google će obaviti ostalo.

Kako reče isti novinar, ali u drugom tekstu: Po svemu sudeći ovome problemu se ne nadzire kraj ! Pročitajte još jednom! Ne NADZIRE se kraj!

7 comments

Skip to comment form

 1. Političari nas rastužuju a novinari nasmijavaju. Zadnji uradak čovjeka koji misli da je političar i novinar
  pa i povjesničar uništava zdrav razum. Govori o ugledu istinitog prenositelja vijesti i o namjeri manipuliranja javnosti izmišljotinama kao sredstvu nekih medija i od toga izuzima medijsko smeće za koje on piše i koje ga plaća. Upravo taj medij na kojem on prodaje svoju istinu zajedno sa gradskim
  šerifom prednjači u podmetanju, lažima i manipuliranju javnosti. Pa to je jasno svima u našem gradu samo ne autoru. Tri u jedan – povjesničar, političar i novinar. Svi ga znamo i svi smo ga pročitali!

 2. Nepismenost novih i nazovinovinara u Brodu direktna je posljedica nepismenosti starih novinara u službenim glasilima, na radiju i tv. Ima li ijednog profesionalca u Brodu za kog se može reči da je doajen i da je mentor mladima? A ima tu i od one poslovice: vidjela žaba da konja potkivaju, pa i ona digla nogu.
  Tome se stvarno ne nadzire kraj, pardon, nazire.

 3. Jeste li pogledali Gradonačelnikovu jazbinu? Kakav uradak!

 4. O čemu se radi? Daj link ako postoji?

 5. You Tube – Gradonačelnikova jazbina

 6. “Ankice nemoj plakati!Mi ćemo se izvući,pomoći će nam Jerko.” HAHAAHA

 7. “Zovite mi koordinatora za kulturu,moram s nekim popit pivu” 😀

Odgovori