Mirko Duspara: Dovršimo Brod!

Duspara-dovršimo posao

Na plakatu Mirka Duspare, kandidata za gradonačelnika, ostade ovaj kandidat sam sa sloganom Dovršimo posao. Plakat sa sloganom Mi građani za Brod pripomogao je da deset građana postanu članovi Gradskog vijeća.

Okorjeli cinici, s jedne strane, i, s druge strane, oni Brođani koji su iskreno i duboko zabrinuti za kurs plovidbe najvećeg Broda na svijetu i za stanje na njegovim palubama (Koja izanđala patetična stilska figura! Ali, bolja im ne pada na pamet!) – jedinstveno tumače Dusparin slogan za drugi krug. Njima on znači: da, dovršimo posao, dovršimo taj Brod, razbucajmo ga do kraja!

S obzirom da su obje skupine stanovnika očekivano zanemariva manjina, njihov komentar neće imati apsolutno nikakvog utjecaja na izborni rezultat.

 

 

6 comments

Skip to comment form

  1. Odličan komentar.
    Iako, i Jelić bi se mogao poslužiti tim sloganom.

  2. I Jelić i Duspara će lijepo sjesti pružiti jedan drugom ručicu ,desnicu i monopolizirati grad.

  3. DrFinka, ako je takva, kako neko reče, volja naroda…

  4. rekao bi Brega..”a moglo je bolje..”
    Iskreno niti ja neke stvari ne razumijem..gledam koliko se stotina tisuća ili nekoliko milijuna utuklo u obični kanal Mrsunja..koji sada izgleda zapuštenije ili isto i kao prije..a radili su ga Ćosić-Duspara..”ja bolan,lijepih para”..za ništa!

  5. Curnilo je malo nekome u padže 🙂

  6. uz svu lo(vu)gistiku bilo bi vrlo čudno da je drugačije, iako bi i sve drugačije isto bilo vrlo čudno … (izbor bez izbora 😛 )

Odgovori