Hrvatski laburisti: Pomognimo izvršnoj vlasti Slavonskog Broda da progleda.

Hrvatski laburisti Slavonski Brod

Danas je na gradskoj tržnici brodski ogranak Hrvatskih laburista održao konferenciju za novinare koju je vodio tajnik Brodskog ogranka Ivan Zekušić. Javnosti je putem medija priopćeno slijedeće:

 

Brodski ogranak organizira akciju nazvanu „Knjiga žalbe“  u kojoj ćemo građanima na više frekventnih lokacija  u gradu, srijedom i subotom tijekom rujna, ponuditi da u knjigu žalbe napišu što ih muči u gradu, čime su nezadovoljni i što bi htjeli promijeniti, a po završetku akcije ćemo knjigu predati gradonačelniku te ga zatražiti odgovor na sve važne probleme i pitanja građana.

Na ovu akciju nas je  osobito ponukao sukob gradonačelnika i gradskog vijeća, a svi mi nažalost trpimo posljedice neodgovornog ponašanja. Kao rezultat i ovakvog odnosa i upravljanja gradom u Brodu je po prvi put u 150 godina zabilježen pad broja stanovnika, a o permanentnom gubitku radnih mjesta da ne govorimo. Mladi ne rade nigdje, radnici se svakodnevno otpuštaju , a Brodsko-posavska županija je posljednja po prihodu po stanovniku u  Republici Hrvatskoj.

Ovom akcijom želimo  lokalnoj vlasti otvoriti oči ,jer ona očito  ne vidi probleme kako ih vide i doživljavaju građani.

Hrvatski laburisti Slavonski Brod

Odgovori