Grad nastavlja s proizvodnjom neprijatelja: Najnoviji je Tihomil Rečić

Tihomil Rečić Hebrang

Službene stranice grada Slavonskog Broda ponovo su postale poligon za obračune. U ime načela. A načela su prozirni razlog da se na čelu uočenih ljudi ureže stigma. Proizvodnja neprijatelja se nastavlja. Ovaj put to je Tihomil Rečić, rukovoditelj RJ Zelenilo i čistoća iz Komunalca. Iz „principijelne“ porukoprijetnje izdvajamo slijedeće:

G. Tihomil Rečić uočen je u petak na naselju Andrije Hebranga kako ruši sadnicu u cvatu koja mu je smetala jer je na njenom mjestu, također samoinicijativno i bez dozvole, odlučio zasaditi park.

Grad Slavonski Brod ovim putem upozorava građane kako će svaki pojedinac, koji se odluči na ovakav oblik uništavanja javne gradske površine, biti najstrože kažnjen u okviru zakonskih mogućnosti.

Ne tvrdimo, dok ne saznamo detalje, da je čin uočenog Tihomila Rečića ispravan, niti da građani trebaju slijediti njegov primjer, želimo samo javno reči ono što već znaju i malo pametniij vrapci na neposjećenim stablima: priopćenje uprave Grada znači da im se Rečić nešto gadno zamjerio, a vjerojatno je riječ o nastavku obračuna s Komunalcem. Prozivalački način stil je rada gradske uprave, daljnje trovanje odnosa.

Naime, umjesto dijaloga i dogovora, u ovom slučaju, razgovora, javno se obnavljaju svađe i sukobi interesa. Dokle tako?

 

 

4 comments

Skip to comment form

 1. Ček’ malo!
  Nije li gradonačelnik, skupa sa svojim “odvjetnikom”, informacije koje sam slučajno čula nazvao “pričama iz kenjare”, a sada se oni bave pričama u kojima je netko “uočen”. Pazi, uočen!
  Ili imaš dokaz da je to on napravio pa bi to onda bilo drugačije sročeno ili ti je tvoje uočavanje jednako “pričama iz kenjare”.
  Zapravo, još i gore. Jer ipak se radi o ozbiljnom radnom mjestu. Gradonačelniku jednog grada.
  Koji špijunira građane. I uočava.

  Dragi Bože!

 2. Daj maknite tog bosanca više iz politike. Uništio je sve što se može uništiti. Brođani, daj budite u onoj kutiji 19.05. bar 30 sekundi pametni. Nemojte biti glupi i neupotrebljivi bar u tom trenutku. Glasajte za bilo koga drugoga, ali ovoga glavonje je već dosta. I njega i njegove frigidne kriminalke.

 3. možemo mi u EU, ali EU u “nas” neće nikada …

 4. Gradonačelnik već danima prijeti direktorima i djelatnicima gradskih poduzeća
  i ustanova. Blati političke protivnike uz prijetnje da će nakon izbora sve on poro-
  kati. Hoće li porokati i Antu Rašića i brata Ankice Majetić koje je bez natječaja
  uroko u Vodovod? Hoće li porokati i Rubilovog sina u Komunalcu? Neću na-
  brajati dalje. Jasna poruka građanima Broda pred izbore tko može raditi u
  našem gradu a tko ne. Ne vjerujem da će Brođani dopustiti daljnu kasabizaciju
  našeg grada. Dosta je Duspare, Rubila, Rašića! To nisu Brođani i to treba jasno reći. Oni ne mogu voljeti ovaj grad kao što ga vole Brođani.

Odgovori