«

»

ožu. 10 2018

Ivan Pernar povjereniku EU sasuo u lice kritike o uzrocima kriza u svijetu

Ivan Pernar je poznat po svojoj direktnošću. Jedan od rijetkih koji govori ono što drugi ne smiju mi pomisliti. U Hrvatsku je došao europski povjerenik za financije Günther Oettinger, kako bi pomogao Hrvatskoj vezano za proračun. Umjesto komentara što mu je rekao Ivan Pernar, pozivamo vas da poslušate sâmi.

19h30 – Upravo saznajemo da je odgovor Günther Oettingera bio slijedeći: “Gadaffi je bio loš čovjek…“. Ivan Pernar ga je prekinuo uz izjavu “Das ist imperialistishe propaganda”, te napustio prostoriju.

Više o Ivanu Pernaru možete pročitati ovdje: Tko je Ivan Pernar | Tko je Günther Oettinger

 

logično

 

 

19 comments

Skip to comment form

 1. Jagma

  I što nije istina u Pernarovom izlaganju? Zato bravo Pernar!

  1. Vagabundo

   Točno je da se radi o populističkoj priči.

   To se zove još i duhovna hrana za krezube.

   1. Detroit

    Zaista što je loše i pogrešno rekao?

 2. Stalker

  – 19h30 – Upravo saznajemo da je odgovor Günther Oettingera bio slijedeći: “Gadaffi je bio loš čovjek…“. Ivan Pernar ga je prekinuo uz izjavu “Das ist imperialistishe propaganda”, te napustio prostoriju.

  Čestitke Pernaru što se odupro gadu koji opravdava ubojstvo.

 3. sitna

  Nee javlja nam se ispod ovog članka Zeizgeist, zastupnik europskog sna i vojske androidat

 4. Smith

  Nakon dugo, dugo godina jedan hrvatski političar konačno drži govor na koji mi građani možemo biti ponosni.

  Međutim, nakon što smo se riješili jednog Miloševića, sad imamo drugog.

 5. Smith

  Hrvatskoj treba jedna moderna konzervativna suverenistička stranka koja će se jasno distancirati od Pavelića, Broza i Tuđmana, tri najveće nesreće suvremene hrvatske povijesti. Također priželjkujem jednu iskrenu socijaldemokratsku stranku koja će zastupati interese zaposlenika u svim sektorima i socijalno slabih slojeva.

  Da bi se ova utopija ostvarila, bilo bi nužno trajno zabraniti javno djelovanje svima koji su od 1945. do danas obnašali bilo kakvu visoku funkciju u državnoj ili lokalnoj upravi, a napose u pravosuđu. Dakle, lustracija. To bi također podrazumijevalo i preispitivanje odgovornosti hdz-a i sdp-a zbog veleizdajničkih politika, te njihovu trajnu zabranu. Time bi se uništili i njihovi odvratni sateliti tipa hns, hsls i sl.

  1. Jagma

   Zabranjeno je zabranjivati!!

   Odnos prema sadašnjosti, prošlosti i budućnosti političkih faktora ocjenjuje narod na izborima. Zazivaš totalitarizam.

 6. Smith,mani se politike ,rekoh ti već jednom,taj zanat ne poznaješ,samo se nepotrebno bočno razotkrivaš ,dopuštajući ocvalim proleterima manevar.A s druge strane s obzirom da ne poštivaš Tuđmanov rad dižeš im i repinu.

  Pernar je politički marginalac,smušenjak kako bi rekao Stipa Mesić.Ja se stidim da takvi sjede u Saboru,ali eto ima onih koje i takav jadnik može učiniti ponosnim.

 7. Jagma

  Ti se stidiš Pernara, a ponosiš se Hasanbegovićem, Esihovom i nekim hadezeovskim ustašoidima. Pernar je kozmopolit, a ti si počesto šovinistički uskogrudan.

 8. Ordinacija

  Svaka čast Pernaru! No ako dobro proanaliziramo njegovo izlaganje, vidimo da je to samo jedan performans… I još uvijek smo jako daleko od Cr’exita!

  1. Jagma

   Bravo na ocjeni! Pernar je zaista nademnom europskom birokrati sasuo ono što ga ide kao predstavniku Europe koja je na svakom mjestu svijeta producirala zlo i nesreću.

   1. Ordinacija

    Slažemo se! No još uvijek smo jako daleko od Cr’exita!

    Trebamo svi glasno ‘jahati’ na Cr’exitu!

    1. Vagabundo

     Tar croexit kojemu se nadate će se dogoditi dok se slične usijane glave poput klemma, golovrškog i markićke uključe u tu priču, jer to je njihova priča u kojoj će moći još bolje pljačkati krezube poput vas.

     Laku noć luzeri. Kad se probudite, bit će prekasno 🙁

     1. Detroit

      Kakvu Hrvatsku želiš? Kakvu Europu želiš? Ja sam opljačkan ne od EU,nego od susjeda, prijatelja, domoljuba, parazit, uhljeba, lažnih medijskih veličina. Spoznao sam lopove. Ja sam bogat.

 9. Jadni su oni koji u Živom zidu vide političku snagu.Gubitnici politički koji okupljaju životne gubitnike.Istinski mi ih je žao,ali pomoći im se ne može.Nije tu samo financijska nepismenost bila upitna već naprosto i životna pohlepa ,želja da se odjednom ima sve.

  Kao 25 godišnjak sam naslijedio puno novca ,mogao sam s njime što hoću,uza to sam se i zaposlio,kupio sam si prvi auto,polovni reno 4 , a novac sam uložio u prvi biznis…Svaki mladi na mom mjestu bi učinio suprotno,no eto očito nisam bez veze bio najbolji student na postdiplomskom iz ekonomije.

 10. Smith

  Jagma, lustracija nije ni zabranjivanje ni totalitarizam. Lustracija je postupak odstranjivanja pojedinaca iz javnog života koji su kontaminirani aktivnim sudjelovanjem u totalitarističkim režimima. U Njemačkoj je to npr. vrlo uspješno provedeno. Kod nas ne. Zato nam se na vlasti smenjuje desno i lijevo krilo postjugoslavenske udbokomunističke partije i na putu smo postati najjadnijom zemljom u EU.

 11. trol

  Pernar je pametan i hrabar, i ljudi ga vole jer prokazuje štakorsko leglo i razvaljuje istinom. Zastupnik i po. Bravo Pernar. Sljedeći izbori će pokazati da su bunjac, sinčić pernar, glasovi tihe većine koja do sad nije imala za koga glasati, no sada ne može reći da nema, jer ima.

Odgovori