HDZ krade, vara i vlada 30 godina. Opozicija se raspada

4 comments

Skip to comment form

 1. Pa što? Lopovluk i nemoral uvjet je pobjede. Nisu oni krivi što je stoka sitnog zub i kukavička i glupava.

 2. – Postoje sredine u koje višestranačje još nije kročilo, gdje već 30 godina vlada HDZ. Ljude od rođenja do praga zrelosti prati vladavina najdestruktivnije stranke u novijoj hrvatskoj povijesti. U takvim močvarama ne razvija se ništa, nema kulture protesta, bunta. Masa je generalno indignirana i krotka, potiskuje nezadovoljstvo, nema volje za konfrontaciju s vlašću.

  Piše li to autor o Brodsko-posavskoj županiji?

 3. Matijsnić – kad god ima priliku i “štofa” za novinarsko izjašnjavanje napada Milanovića , ovaj put čak vrlo neukusno ( ali se i ponavlja iz prethodnih tekstova ) proglašavajući ga autsajderom onda, kad pameti treba a on je ( jadan, zamisli ) nema !!!
  To, što nema ovlasti kao Predsjednik nadomješta ” gegovima” i bahatošću !
  Nisam bila na ovom portalu za vrijeme vladavine KGK pa se pitam, je li Matijević zamijetio , čime je KGK nadomještala svoj nedostatak političke mudrosti dok je s “pokretnom kućicom” obilazila županije , razbarušila plave uvojke ili , na proslavi OLUJE bila visoki C klapi sv Juraj ?

  Ako je i od Matijevića-previše je !
  Milanović je premoćno pobijedio na izborima , pokazao LEĐA ustaškim uniformama u Okučanima , pa da ništa nije napravio , dovoljno je pokazao što misli o crnim HOS-ovcima , pozdravu ZDS i ako ništa drugo u odnosu na prethodnicu barem zna——da to nije stari hrvatski pozdrav !

  Ovaj odlomak što ga je apostrofirao EDO BARE najbolje govori o našem političkom trenutku koji se provlači desetljećima : pravi Hrvati vole HDZ pa tko god mu bio na čelu : i nije istina da masa nema volje za promjenu….Dodajem : nema potrebe , jer čemu mijenjati tim koji funkcionira pogotovo, ako si priključen iskaznicom povjerenja

Odgovori