Brodski Laburisti o održanom prosvjedu za čisti zrak

Hrvatski-laburisti

Jedan uspjeli skup udruga u našem gradu, dobar odaziv građana, ponovno je narušilo samoisticanje pojedinaca. Udruge su odlično odradile svoj posao: pozvale građane, organizirale skup, najavile pravila ponašanja , upravo onako kako bi trebalo. Međutim, zbog dva političara, gradonačelnika Mirka Duspare i ministra Mihaela Zmajlovića, koji zbog želje za samoisticanjem nisu poštivali odluku i molbu organizatora da se politika ne miješa u ovaj skup, ostala je ogromna mrlja na ovaom protestu građana. Žao nam je što moramo konstatirati da su obojica mogli reći : ” Nije ni mjesto ni vrijeme da ovaj trenutak uzimamo građanima Slavonskog Broda.” Oni su to propustili i ostavili su dojam o sebi, a ne o ovom gradu. Umjesto da se priča o skupu i prosvjedu građana, glavna medijska vijest bila je njihovo prepucavanje.

Zanimljivo je da je gradonačelnik iznimno glasan tamo gdje nije u mogućnosti napraviti ništa, ali gdje može mnogo napraviti gotovo se ni ne čuje, na primjer, o sanaciji odlagališta smeća u Slavonskom Brodu.

 

Ovaj grad, a ni udruge koje su organizirale ovaj protest, to nisu zaslužili.

 

 

 

Hrvatski laburisti-Stranka rada
Ogranak Slavonski Brod
Orlando Nađ

2 comments

  1. Jedini problem je što je i sam organizator prosvjeda vrlo agilan član gradskog predsjedništva Udruge Pravaš.Glupost je da taj skup nije organizirala politika…

  2. U pravu su u svemu, ali priznaj im da su marketinški doktori za ostale.

Odgovori